Trubadurene JARLAN fra Trondheim er et sprudlende band fra øverste hylle i det trønderske musikkmiljøet. JARLAN har rutinerte og høyt kvalifiserte musikere som trives best når det "koker" i salen og partyfaktoren er høy, enten de spiller på en pub eller restaurant.

Dyktige instrumentalister med god vokal gjør at det trøkker og rykker i dansebeina. Musikerne har sin basis fra kjente blues og rockeband, men er nå på hugget med et pub og danse repertoar som har høy adrenalinfaktor. Vi sørger for topp stemning både for danseglade og de som vil høre på og synge med. Stikkord er: Hellbillies, Dire Straits, Åge, Beatles, Creedence osv.

JARLAN er to livate gutter som får det til å trøkke, groove, svinge, rocke og får med seg publikum. Vi kjører både akustiske sett samt at vi har med komp der det er påkrevd, slik takler vi ulike spillesteder samt et krevende publikum.

Bendik Vidvei - Gitar/vokal

Rutinert supergitarist og bygutt fra Lerkendal som med sin fullstendige kontroll over gitaren gjør at du må gå nærmere for å se hva han klarer å få ut av gitaren. Bringer frem smilet blant alle luftgitarister som drømmer seg bort. Bendik er kjent fra band som Rude mood, Little Wing, Superpuma m.m...

Ole "Sunny" Solbakken - Gitar/vokal

Bandets stødige gitarist som har vært fast innslag i alt fra Heavyband til danseband i Trondheim. Sunny er ofte sett som trubadur på scener fra Oppdal til Moss og tilbake til Rørvik. Han elsker å stå på scenen og sørger for at det blir liv i lærrvan! Kjent fra TRØKK 16, Absolute ABBA, Allison, TILT, Neptun de siste årene